Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Merkur M 5

Přidat recenzi

velké stavebnice - 733 ks - pro kluky

Typ stavebnice Merkur: velké stavebnice Počet dílů: 733 Tradiční česká stavebnice z kovových dílů spojovaných šrouby. Rozvíjí u dětí technickou tvořivost a fantazii. Velká... více »

Kde koupit

Všechny recenze Merkur M 5

Dan Fišer Kunčičky u Bašky ,Baška 739 01

Dan Fišer Kunčičky u Bašky ,Baška 739 01

Přidáno: 13. února 2012

(Upraveno 13. února 2012)

Nedoporučuje produkt
  • Nic
  • Chybí díly
  • Zrezivělé součástky
  • Polámané a ohnuté díly
  • Zapomněli na pásy
  • Nejde reklamovat

Ja by sem doporučil všem ji nekupovat.
Vyberte si jiný obchod.
:-( :--( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(nčičky u Ba

• Ne (1)

pavlína

Přidáno: 8. února 2012

Doporučuje produkt

je to výborná stvebnice pro děti a hodně se z ni nauči zručnosti

Ověřený zákazník ePROTON.cz

Jiří Procházka

Přidáno: 24. ledna 2012

Zakoupeno v ePROTON.cz

Doporučuje produkt
  • Tato savebnice je produkt,který jsem očekával.
  • Bohužel při přepravě se v jedné vrstvě komponenty přeházely,což však nemá na použití stavebnice žádný vliv.

Tento produkt jsem již dříve vlastnil,tak jsem věděl již dopředu
co obdržím.Stavebnici jsem hledal již v jiných internetových
obchodech a prvně jsem ji našel zde.

Ověřený zákazník Svět stavebnice

Přidáno: 10. prosince 2011

Zakoupeno v Svět stavebnice

• česka ověřená kvalita

Kdysi jsem měl Merkur jako kluk a byl jsem opravdu nedšen.Vysoká variabilita a léty ověřená kvalita pro malé konstuktéry...nejen malé...

Ověřený zákazník Hračky.cz

Přidáno: 5. prosince 2011

Zakoupeno v Hračky.cz

Přidáno: 7. listopadu 2011

Doporučuje produkt

tradiční výrobek, kvalita, přání syna
máme dobré zkušenosti s Merkurem č. 1
doporučuji určitě, dítě se zabaví

• Ano (2)

Ing. Václav Pokuta

Přidáno: 23. října 2011

manuální zručnost a představivost

Ověřený zákazník Rumburak

Stanley

Přidáno: 12. dubna 2011

Zakoupeno v Rumburak

Super stavebnice i pro tatinky

Peter Griffin

Peter Griffin

Přidáno: 31. ledna 2011

• +Klasická hra
  • Jste omezeni pouze součástkami
  • -Lehce se ztrácejí, převážně šroubky
  • Vyšší cena soupravy

S tímto dílem se vám do moci dostanou nové kovové díly, pomocí kterých vytvoříte absolutně nová a originální vozítka nebo jeřáby. Nyní máme na chalupě již pořádnou sbírku, ze které lze stavět obrovská spousta vozidel. Vše je omezeno pouze počtem součástek, protože fantazii se meze nekladou. Pouze doporučuji podívat se po jiné stavebnice, tato sice nabízí velký počet nových součástek, které jsem nikdy v životě neměl v ruce, ale stojí opravdu balík. Balení obsahuje i návod s obrázkem některých vozidel a strojů, které jdou z tohoto balení postavit. Merkur je super stavebnice, kupte si ale jinou, toto je spíš datadisk a vy nejdřív asi budete potřebovat základní verzi.

Ověřený zákazník Svět stavebnice

• rozvíjení fantazie
  • rozvíjí technické myšlení
  • zvyšuje zručnost
  • děti zaujme, nezlobí

Vynikající a povedená "hračka" pro kluky, dnes už klasika, která nechá za sebou jiné, i "světovější" hračky - stavebnice. Škoda doby, kdy z trhu vymizela, mnozí kluci tak přišli o možnost si s ní hrát, konstruovat, vymýšlet, účelně se bavit, poznávat. Myslím, že i pro tatínky je to stavebnice, se kterou synům rádi poradí, která je zaujme a mnohdy se stanou v sestavování naopak aktivnějšími a dítě jen kouká .... Je to asi podobné jako s vláčky. Ve dnešní době je to už spíš hračka pro menší kluky, vzhledem k vývoji techniky ti starší mají jiné potřeby, ale pro kluky od 5-6 let je to skvělá stavebnice. Je to stavebnice, ke které se budou ještě pár let vracet, i když už budou mít i další věci na hraní, U Merkuru se právě uplatní vlastní myšlení, nápady, zručnost, není to pasivní trávení volného času. Moc doporučuji.

Lady_Marmelade

Lady_Marmelade

Přidáno: 31. července 2010

• Kvalitní pevné součástky
  • velice zábavná hra, nenudí
  • klasika
  • možnost dokoupit další sady
  • Cena, ta je opravdu vysoká
  • malé součástky – lehce se ztratí

Merkur je legenda mezi hrami, aspoň tedy v České Republice. Myslím, že by neměla chybět v pokojíčku každého správného kluka (nebo i nějaké holčiny). Je to klasika, která nikdy neomrzí, navíc se vyrábí mnoho sad, takže když si jich pořídíte víc, získáte jednu velkou stavebnici. Bohužel je tu jedna velká nevýhoda – a to cena. Ta je opravdu velmi vysoká. Navíc stavebnice obsahuje malinké šroubky a matičky, které děti při troše nepozornosti poztrácí a stavebnice je tím potom znehodnocena. Naopak má ale i své dobré stránky – dítě rozvíjí svoji kreativitu, zabaví se na dlouhé hodiny, může stavět i modely, které si vymyslí samo a ty si potom vystavit nebo si s nimi hrát a využívat je jako další hračky. Může vytvořit svoji vlastní výstavu modelů. A když se věci omrzí, tak je jednoduše rozebere a uklidí zpět do krabičky. Hru Merkur doporučuji, je to kvalita ověřená časem, rozhodně lepší než koupit dítěti počítačovou hru a nechat ho sedět celý den před počítačem.

Lucifereeek

Lucifereeek

Přidáno: 24. července 2010

• -klasická hračka
  • -kovová s hodně dílkama
  • -můžete si stavět podle fantazie
  • -vyšší cena

Merkur zná snad uplně každý hlavně z té starší generace, kdysi tolik hraček na výběr nebylo, takže merkur byl jednička, dnes si myslím, že děti až tolik nezaujme, protože je spousta konkurenčních stavebnic, ale některé určitě ano, hlavně kluky, kteří rádi staví. Tato hračka má výhodu, že si můžete postavit co chcete, podle vlastní fantazie, obsahuje opravdu hodně dílků a čáteček, někdy si s tím rádi hrajou i tatínci. :-)

• Ne (4)
Ověřený zákazník Maxíkovy hračky

Přidáno: 22. května 2010

(Upraveno 22. května 2010)

Zakoupeno v Maxíkovy hračky

• Klasika

OK

• Ne (4)
morce

morce

Přidáno: 6. března 2010

(Upraveno 27. dubna 2010)

• Velice populární stavebnice
  • Je to spíše pro kluky
  • Je i za ta léta populární
  • spokojená

Velice populární stavebnice Merkur,znám jí když jsem chodila do školy. a taky jí máme doma je pěkná.Hlavně se nerozbije je skvělá a dají se přikoupi i další díli .

kriol

kriol

Přidáno: 22. ledna 2010

• velice objemná
  • klasické díly
  • spíše pro kluky
  • známé z dřívějších let
  • velice populární u všech generací
  • nekonečné možnosti kombinací a skládání
  • strašná spousta dílů
  • drobné kusy, které se nehodí pro malé děti

Velice pěkná stavebnice, kterou zná snad každý již od školy. Z jednotlivých dílů si můžete poskládat (smontovat) cokoliv vás napadne. Třeba nákladní auto nebo raketoplán.

Laki

Laki

Přidáno: 22. ledna 2010

• Výborná stavebnice
  • Už velmi dlouho na trhu
  • Pro malé i velké kutily
  • Rozvíjí schopnosti menších
  • Vyšší cena

Tento výrobek si koupil táta, jelikož měl jako malý merkur velmi rád. I dnes se tato stavebnice pyšní své originalitě, i když moderní rodiče dětem raději koupí lego. Tato železná stavebnice velmi rozšíří všímavost vašilch dětí. Osloví spíše kluky. Složëný stroj vypadá hezky. Balení obsahuje šroubováček a klíček. Skládání je jednoduché! Dávám však 90% kvůli ceně

Zobrazuji 1 - 17 ze 17 recenzí